(c)2011

Как да хванеш богаташ

   Книги ► Философия и психология ► Етика и естетика ► 
Как да хванеш богаташ
Aвтор: Дона Спанглър
Издателство: Лик
Година: 2009
ISBN: 9789546077905
Корица: мека
Страници: 264
Цена: 14.00 лв.  11.90 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Изживей живота, който искаш, с мъжа, за когото мечтаеш, и с любовта, която заслужаваш!

Научи и използвай формулата на Принцесата!

Има сигурен начин да срещнеш своя Принц и да го накараш да се влюби в теб! Стъпка по стъпка Дона Спанглър, авторката на този брилянтен пътеводител за Принцеси, ще те отведе до голямата любов. Но и до финансовата сигурност... Остави в миналото старите скрупули и открий най-добрия начин да постигнеш това, което заслужаваш. Истински успелите мъже искат до себе си красиви и умни жени – жени на ниво! Защо тогава една жена на ниво да не поиска до себе си успял и богат мъж?

Използвай формулата на принцесата и намери своя богаташ, научи какво харесват и какво не харесват богатите. Разбери какво парите никога няма да купят или да компенсират, защото една Принцеса знае – парите са важни, но не са най-важното.

"Как да хванеш богаташ" е книга, която ще те зареди с позитивна енергия и желание да постигнеш мечтите си и да покажеш най-доброто от себе си!

Дона Спанглър е американска актриса, продуцент, успешен консултант по лични взаимоотношения, писател и шоу водеща. Живее със своя Принц в Бевърли Хилс и се радва на динамичен, щастлив и успешен живот.
 
Общи условия