(c)2011

Школа за мързеливци, или Оздравителна гимнастика за вътрешните органи Жим Лам

   Книги ► Антикварни книги ► 
Школа за мързеливци, или Оздравителна гимнастика за вътрешните органи Жим Лам
Aвтор: Мирзакарим Норбеков, Олег Ламикин
Издателство: Жануа `98
Година: 2009
ISBN: 9789543760282
Корица: мека
Страници: 352
Цена: 25.00 лв.  25.00 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
Тази книга и мъртвия събужда!
Представете си какво може да направи с вас!

Макар книгата да се нарича "Школа за мързеливци", уверяваме ви, истинските мързеливци няма да тръгнат да работят по нея. В нея акцентът се поставя върху физическото здраве. Това е само върхът на айсберга. Като усвоите системата от занимания, предложени в книгата, вие ще можете самостоятелно да се избавите от заболяванията.

Четете, занимавайте се и сложете началото на нов живот без болести и проблеми!

Мирзакарим Санакулович Норбеков е уникален човек, който помага на хората да открият своето многообразие, да намерят вътрешния си мир и наистина да опознаят себе си. Той не е кумир, а всеки негов съвет, всяка негова дума се превръща в реалност. На пръв поглед (и това често се случва), докато го слушаш, ти се струва, че говори абсурдни неща. Минава време и се чувстваш пълен глупак - всичко казано от Норбеков се сбъдва! Много е трудно да се възприеме адекватно човек от неговия мащаб!

Днес М. С. Норбеков е учен-изследовател, доктор по психология и педагогика, действителен член на руски и чуждестранни академии, автор на много патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор, с черен колан по карате.

Мирзакарим Норбеков е суфи, странстващ дервиш, както той сам казва потомък на Авицена - основоположник на медицината, Омар Хаям – блестящ астроном, виден математик, известен лечител, забележителен автор, велик философ.

След драматични обрати в живота си той избира да служи на хората, пътя на съзиданието, съхраняването и предаването на знанията по веригата учител - ученик, за да може мъдростта натрупана през вековете в изтока да достигне до готовите да я възприемат днес хора. Автор е на бестселъри, които стават истински пътеводители в духовните дебри на съвременния свят.

Олег Ламикин е сподвижник и ученик на Мирзакарим Норбеков. Президент е на Международен център за тренинги по "Системата за самолечение на човека Жим Лам". Потомствен лекар, а също така пътешественик и художник, той е носител на много награди за принос в руската природна медицина.
 
Общи условия