(c)2011

Сага за седемте слънца 7 - Пепел от светове Промоция

   Книги ► Художествена литература ► Чуждоезична ► други ► 
Сага за седемте слънца 7 - Пепел от светове Промоция
Aвтор: Кевин Дж. Андерсън
Издателство: Бард
Година: 2009
ISBN: 9789546550187
Корица: мека
Страници: 624
Цена: 15.99 лв.  8.00 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Последната книга от поредицата "Сага за седемте слънца" събира нишките на безброй сюжетни линии, за да изтъче един зрелищен финал. Сблъскват се галактически империи, стихийни същества унищожават цели планетарни системи, а човечеството е разделено на враждуващи фракции. Герои се изправят срещу врага, който прави последните си стъпки в развръзката на великолепен епически разказ. "Сага за седемте слънца" е едно от най-ярките и драматични произведения на научната фантастика през последното десетилетие.

Крал Питър и кралица Естара трябва да се изправят срещу фероуите, които са нападнали Терок. Но как да се сражават срещу огнените същества? Ще пристигнат ли навреме корабите на адмирал Уилис и помощта им ще бъде ли достатъчна? Междувременно Джес и Ческа се опитват да спасят венталите – и всички планетарни системи с тяхна помощ. Магът-император Джора’х трябва да се пребори с плена си в Ханзата, докато Илдирийската империя се изправя срещу най-голямата криза в историята си – без него. Ханзата потъва във все по-голяма изолация, а нейният председател Базил Венцеслас – в дебрите на лудостта. Зловещите кликиси си имат свои планове, както и черните роботи... И тези планове могат да превърнат всички познати светове в пепел.

"Андерсън преплита действие, романтика и наука в невероятен сюжет, обединяващ класическата научна фантастика на Кларк и Хърбърт с пищното екранно въздействие на Лукас и Спилбърг."
Пъблишърс Уикли

"Всичко в най-новата поредица на Андерсън е СТРАХОТНО – войната, историята, извънземните. Битките там се водят от първични същества и все пак героите винаги са в сърцевината на историята и техните поражения и триумфи дават перспектива на всичко."
Старлог

"Грандиозна епопея... космическа опера, която може да съперничи на най-добрите в тази област."
Сайънс Фикшън Кроникъл
 
Общи условия