(c)2011

Проектиране на БАЗИ ОТ ДАННИ

   Книги ► Компютърна литература ► Бази данни ► 
Проектиране на БАЗИ ОТ ДАННИ
Aвтор: Майкъл Х. Ернандес
Издателство: СофтПрес
Година: 2004
ISBN: 9546853011
Корица: мека
Страници: 624
Цена: 25.00 лв.  21.25 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Практическо ръководство за дизайн на релационни бази от данни

Софтуерно независим подход!
Без значение какъв софтуер използвате за създаване на приложения за бази от данни, тази книга ви спестява време, пари и часове неприятности — още преди да напишете дори един ред програмен код!
Доброто проектиране на базите от данни може да спести много от времето за разработка и да гарантира функционалност и надеждност. Това директно, софтуерно независимо ръководство за основните принципи на проектирането на релационни БД ви предлага отлична методология за дизайн на перфектно функциониращи бази от данни.

Ръководството е придружено от компактдиск с диаграми на прости бази от данни, насоки за проектиране, бланки за документиране и примери от процеса на проектиране на бази от данни.

Тази книга ви предоставя знанията и инструментите, необходими за създаването на ефективни релационни бази от данни.

Майкъл Х. Ернандес работи за Microsoft като програмен мениджър на екипа за инструменти за разработка от групата Visual Studio .NET и е ветеран в разработката на релационни бази от данни, с повече от четиринадесет години опит. Бил е главен инструктор в организации като AppDev Training Co., Focal Pint, Inc. и Deep Training и е един от първите 200 инструктори по .NET, оторизирани от Microsoft. Майк редовно участва в конференции и е съавтор на SQL Queries for Mere Mortals.


 
Общи условия