(c)2011

Аз мога да те накарам да отслабнеш

   Книги ► Антикварни книги ► 
Аз мога да те накарам да отслабнеш
Aвтор: Пол Маккена
Издателство: СофтПрес
Година: 2009
ISBN: 9789546857675
Корица: мека
Страници: 160
Цена: 7.00 лв.  7.00 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Мечтаете ли да ядете каквото си поискате и в същото време да отслабвате?

* Искате да се чувствате добре в тялото си?
* Не можете да свалите прословутите пет последни килограма?
* Трудно ви е да кажете „не”, когато ви допълват чинията?
* Притеснявате се от хранителните си навици и теглото си?

Тогава тази книга с аудиодиск ще ви помогне!

Запознайте се с революционния нов начин да спрете преяждането, да контролирате глада си, да се мотивирате да правите упражнения. Пол Маккена е разработил уникална система за сваляне на килограмите, която ще ви помогне да промените мислите, поведението и начина, по който възприемате себе си и здравето си. С помощта на тази книга и диска за програмиране на съзнанието лесно ще започнете да спазвате режим на хранене и да отслабнете трайно.

ДОКАЗАНО: НАД 70% УСПЕВАЕМОСТ

Системата на Маккена е толкова успешна, защото не е диета. Тя използва най-модерните психологически техники, за да промени начина, по който мис-лите за храната.

Тя е помогнала на милиони хора по света да стопят излишните килограми. И всички са постигнали трайни резултати, но без усилие, без да броят калориите, без да гладуват.

"Аз мога да те накарам да отслабнеш" е световен хит. Само във Великобритания е продаден в над един милион екземпляра и е начело в листата на бестселърите от три години.

Д-р Пол Маккена е водещият британски автор на бестселъри за самопомощ, световноизвестен хипнотизатор и експерт по въпросите на силата на човешкия ум. Той е помогнал на звезди като Роби Уилямс и Дарил Хана да се справят с тютюнопушенето. Телевизионните му семинари се излъчват в над 40 страни, има повече от 6 000 000 клиенти в цял свят.

Съдържа CD с хипноза за програмиране на съзнанието
 
Общи условия