(c)2011

Лечение с чакрите за напреднали

   Книги ► Медицинска литература ► Нетрадиционна медицина ► 
Лечение с чакрите за напреднали
Aвтор: Синди Дейл
Издателство: Аратрон
Година: 2008
ISBN: 9789546262899
Корица: мека
Страници: 512
Цена: 20.00 лв.  17.00 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
В тази книга Синди Дейл представя Четирите Пътя - система за холистично лечение чрез специална техника, наречена енергийно картографиране. Този нов модел ще ви помогне да активирате чакрите си с помощта на интуицията, за да се излекувате. Дейл разглежда различните аспекти на всеки Път към изцелението и предоставя техники, чрез които да откриете причините за физическите и емоционалните си проблеми. Мобилизирайки вътрешните си лечебни ресурси, ще откриете възможности за цялостно изцеление. Целта на този метод е да повиши личната ви ефективност в процеса на лечението. Ако приемете идеята за Четирите Пътя, тя ще ви помогне да направите квантов скок и да вършите онези изумителни неща, които хората наричат "чудеса".
Моделът на Четирите Пътя се състои от четири различни слоя, нива или реалности на човешкото битие. Всички те принадлежат към Голямата Реалност, а всеки от тях самостоятелно предлага еднакво ефективни начини за промяна. Хубавото при Четирите Пътя е в това, че те си влияят взаимно. Ако промените нещо на един от Пътищата, ще наблюдавате постепенни промени и на останалите три. С помощта на техниката енергийно картографиране можете да откриете интуитивно тези Пътища и:
• Да активирате чакрите като портали;
• Да изберете правилната чакра във връзка с конкретен проблем;
• Да откриете житейския проблем и да изградите подходяща стратегия;
• Да мобилизирате лечебните си ресурси;
• Да изхвърлите проблема от своята реалност;
• Да сътворите чудесата, които желаете.

Синди Дейл е популярна авторка, написала "Лечение с чакрите" и "Привличане на богатство чрез чакрите". Тя е президент на Лайф Системс Сървисиз - корпорация, постигнала изключителни успехи в работата си с хора и организации, като им предлага интуитивни консултации по основни житейски проблеми. Синди пътува много, провежда семинари по цял свят, свързани с интуитивната енергийна система и как тя може да промени живота на хората. Живее в Минеаполис, Минесота.
 
Общи условия