(c)2011

Лов на пираня

   Книги ► Антикварни книги ► 
Лов на пираня
Aвтор: Александър Бушков
Издателство: Персей
Година: 2007
ISBN: 9789549420456
Корица: мека
Страници: 544
Цена: 13.00 лв.  13.00 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
За книгата:

Това е не просто роман за бандитизма в Русия, а изключително реалистично произведение за оцеляването в екстремни ситуации, за запазването на човешкото у човека, когато е поставен при обстоятелства, които го карат да прекрачи всички граници, за да оцелее.

В дивата тайга няма закон и морал. Така смята руски новобогаташ, превърнал се в новия господар на тайгата. Той предлага на богати чужденци забавление, каквото не могат да получат на друго място – лов на хора със специално обучени главорези. Дивечът са случайни туристи, които и не подозират, че съдбата им е предрешена.
Но се случва така, че сред набелязаните от бандитите жертви се оказва прекарващият по тези места отпуската си капитан първи ранг от военноморския спецназ Кирил Мазур. Той е най-добрият “морски дявол” и сега му се налага да защитава не някакви държавни и правителствени интереси, а собствения си живот и този на жена си...

Отзиви:
“Романите на Бушков са безпощадни и истински. Писателят не се перчи с оценки и изводи, не изнася представления и не бърше носове. Рисува пред читателя грубия и жесток живот, като го разголва не до кожа, а до кости.”
Андрей Буровски

“Бушков държи в напрежение цялата страна: милиони читатели с нетърпение очакват излизането на всяка нова негова книга.”
Алла Путинцева

За автора:
Александър Бушков е най-популярният руски писател през последните години. Той е единственият мъж, успял да влезе трайно в топлистите за бестселъри, доминирани само от жени. Определян е като “кралят на руския екшън”.
Той пише не просто екшън-трилъри. Силата му е в увлекателния стил, оригиналните сюжети и най-вече реализма. Атмосферата, ситуациите и героите в книгите му са толкова правдиви, че те карат да заживееш в света на героите, да страдаш и да се бориш с тях.

 
Общи условия