(c)2011

Лекуване на емоциите - Събуждане на безстрашния Аз- НЯМА ТИРАЖ

   Книги ► Философия и психология ► Познай себе си ► 
Лекуване на емоциите - Събуждане на безстрашния Аз- НЯМА ТИРАЖ
Aвтор: Крис Грискам
Издателство: ГУТОРАНОВ
Година: 2006
ISBN: 9545071931
Корица: мека
Страници: 220
Цена: 8.00 лв.  6.80 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Крис Грискам е популярен лектор, практикуващ лечител и автор на няколко книги, сред които най-известни са: „Думи от светлина", „Психогенетика", „Екстазът е нова честота", „Лекуване на емоциите" и „Времето е илюзия". Работата й стана международно известна благодарение на бестселъра на Шърли Маклейн „Танц в светлината". През 1985 г. тя основава „Институт на светлината" В Галистео, Ню Мексико, където екипът й работи за изчистване на емоционалното тяло чрез достъп до минали животи. През 1988 г. основава школата за глобално съзнание НИЗОНИ и оглавява проект „Човешкият потенциал и глобалната отговорност".
Крис Грискам живее и днес в Галистео заедно с шестте си деца.
Тази книга е достъпно и Вдъхновено написано ръководство за преодоляване на страха, безпокойството и гнева, което би помогнало да постигнем свобода и пълно осъществяване В живота. Техниките за разширяване на съзнанието са насочени към събуждане на Безстрашния ни Аз, чрез достъпа до който можем да изчистим емоционалното си тяло от старите модели.
Тези идеи не са нови, но В книгата те са свързани с определено практически цели - решаване на индивидуалните проблеми на днешния човек В зората на новото хилядолетие и на предстоящите големи промени В съзнанието.

 
Общи условия