(c)2011

Стратегия на мощния продавач Промоция

   Книги ► Антикварни книги ► 
Стратегия на мощния продавач Промоция
промоция

Aвтор: Марио Оховен
Издателство: Panorama.bg
Година: 2006
ISBN: 9548672049
Корица: твърда
Страници: 280
Цена: 16.00 лв.  8.00 лв. (Отстъпка -50%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Кой е мощният продавач?
Дали той е онова младо, пъргаво загоряло на солариума и накъдрено русоляво търговче със златното синджирче на ръката, с разгърдената ризка, която позволява да се видят косматите му гърди, и със скъпите италиански дизайнерски обувки?
Дали той е този, който така е паркирал луксозната си лимузина, че да стои на пътя на всеки и човек да не може да я заобиколи, без да се възхити благоговейно на скъпото возило?
Дали той е този, който произвежда пред клиентите си огромно количество горещ въздух и високо налягане, затрупва ги умело с приказки, омаломощава ги и по най-бързия начин изчезва с готовия договор? Този, който всяка вечер полива своите успехи от продажбите с реки от шампанско и с весели момичета в дискотеките?
Вие вече се досещате: Нищо такова няма да срещнете в тази книга. Даже и да жънеше с външния си вид и държание успехи в продажбите, което е твърде съмнително, нашият приятел никога няма да намери пътя към елитната изискана гилдия на мощния продавач.
Това е така, тъй като магията на мощното продаване не се упражнява от шарлатани, а от знаещи какво искат, вътрешно устойчиви личности. Те имат съвсем прецизно, положително духовно отношение към самите себе си, към клиентите си и към работата си.
МАРИО ОХОВЕН
 
Общи условия