(c)2011

Завръщането на окултизма или повест за фината седморка

   Книги ► Антикварни книги ► 
Завръщането на окултизма или повест за фината седморка
Aвтор: Авесалом Подводни
Издателство: Лира Принт
Година: 2006
ISBN: 9548610868
Корица: мека
Страници: 438
Цена: 10.00 лв.  10.00 лв. (Отстъпка -0%)

Добави в количка
 
Авесалом Подводни е роден през 1953 г. в Москва в семейство на филоложка и математик. Завършва Физико-математически техникум, после Държавния Университет „Ломоносов". Дълги години работи като програмист и приложен математик.
През 80-те години изучава източна философия и езотерика, медитация, йога, хиромантия, астрономия, нумерология, нетрадиционни лечебни
методи, като същевременно се запознава с много лечители и практикуващи магове. През 1986 г. започва да чете лекции по астрология и след няколко години практика систематизирано излага теоретичните и експериментални резултати в няколко книги. През 1988 г. разработва собствена оздравителна концепция, съчетаваща физически и енергийни методи, уникална програма за гимнастика и масажи, които прилага в практически тренинги из цяла Русия и зад граница.
Авесалом Подводни е написал над десет авторски книги. Живее в Москва, води курсове по оздравителна гимнастика, астрология и психология. На българския читател е известен с книгите „Въведение в астрологията", „Астрология на взаимоотношенията. Синастрия" и „Кабала на числата".
Книгата, която държите в ръцете си, е и лесна за Възприемане, и трудна. Тя е една от най-важните в нашето съвремие - с много ирония и чувство за хумор авторът разглежда неуловимия фин механизъм на Въздействието на злото и подлостта в човешкото подсъзнание. Под доста необичайното си заглавие тази мащабна разработка на Авесалом Подводни дава инструмент за личностно себепознание и би могла да се нарече „Психология на подсъзнанието" или „Етапи в развитието на индивида". Подробно разгледани са отделните тела и чакри в човешкото тяло, тяхното функциониране и енергийно взаимодействие, както и връзката им с планетите и домовете в личния хороскоп. Въз основа на написаното в тази книга дори е възможно да се разработи нов клон в психологическата астрология!

 
Общи условия