(c)2011

Секс тайни на компаньонките

   Книги ► Художествена литература ► Други ► 
Секс тайни на компаньонките
Aвтор: Вероника Моне
Издателство: Прометей
Година: 2005
ISBN: 9549461025
Корица: мека
Страници: 296
Цена: 11.00 лв.  9.35 лв. (Отстъпка -15%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
„Когато за пръв път приятел ми призна, че е плащал за секс бях шокирана, разочарована и, да, тайно изпитах завист. Какво толкова може да прави една жена в леглото, та мъжете да плащат за това? Години по-късно открих отговора..."
Мъжете - не всички мъже, но доста голяма част от тях правят секс с компаньонки. Често за много пари. За повечето жени е загадка защо съпругът им или дългогодишният им партньор би потърсил интимно удоволствие от непозната. Да не би компаньонките да знаят за сексуалната наслада нещо повече, което да ги прави по-примамлив обект на желанието?
Вероника Моне е компаньонка, която знае отговора на тази отколешна загадка и иска да го сподели. В книгата „Сексуални тайни на компаньонките" Моне представя наученото от дългогодишния си уникален опит е мъжете. Тя не просто ни запознава със специалните умения, които е развила в областта на физическите удоволствия понякога доста екзотични - но разкрива и най-сексапилната тайна, онази, която мъжете, всички мъже, намират за сладостно неустоима. Добрата новина е, че всяка жена е способна да разпали страст във връзката си. Нека Вероника ви покаже как...

 
Общи условия