(c)2011

Ответен удар

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Ответен удар
актуално

Aвтор: Джеймс Патерсън
Издателство: Плеяда
Година: 2023
ISBN: 9789544094676
Корица: мека
Страници: 408
Цена: 24.00 лв.  18.00 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Гениален американски президент, който обаче е и пси­хопат. Пръстът му е на червения бутон. И се кани да започне световна война с непредвидими последствия... Невероятно... или пък не?

Само шест месеца след като Киган Барет печели изборите за президент благодарение на успехите си като директор на ЦРУ, той е обзет от манията да стане едноличен диктатор. В болния му мозък се ражда сатанински план за унищожаването на враговете, присъстващи в неговия списък.

Кой ще го осъществи? Два екипа агенти от ЦРУ - единият действащ в Щатите, другият - извън гра­ниците на страната, начело с Ноа Химел и Лиъм Грей. Ноа и Лиъм ще се подчиняват само на заповедите на Барет, защото той не се доверява никому.

Ноа и Лиъм са предани на президента, но не са забра­вили, че са се заклели да защитават конституцията и страната. А когато нарежданията му заплашват да доведат до ужасни последствия, те надушват нещо гнило. И осъзнават, че той ги манипулира, за да отстрани личните си врагове. Как да предотвратят катастрофа с невиждани мащаби, когато заповедите идват направо от Овалния кабинет? Как да попречат на президента, и то много бързо? Време е за ответен удар.
 
Общи условия