(c)2011

Мъжът от влака в 6:20

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Мъжът от влака в 6:20
Aвтор: Дейвид Балдачи
Издателство: Обсидиан
Година: 2023
ISBN: 9789547695474
Корица: мека
Страници: 448
Цена: 22.00 лв.  18.70 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Загадъчно убийство сблъсква един бивш рейнджър и настоящ финансов анализатор с корупцията и опасностите, които дебнат под фасадата на лъскавия свят на финансите. 

Всеки ден, без изключение, Травис Дивайн облича евтиния си костюм и се качва на влака в 6:20, за да отиде на работа в Манхатън, където е младши анализатор в най-престижната инвестиционна компания в света. Всяка сутрин Дивайн гледа навън през прозореца на влака към разкошните домове на свръхбогатите и мечтае да се нареди сред тях. Но един ден рутината е взривена от едно анонимно съобщение: „Тя е мъртва“.

След като е оцелял в специални операции в Афганистан и Ирак, Дивайн е принуден да смени войната с талибаните и „Ал Кайда“ с друг вид сражение – на безмилостното бойно поле на финансите. Разследването му го отвежда в дълбините на един свят, в който алчността, властта, завистта и амбицията водят до финансов тормоз над обикновените хора и чудовищно забогатяване на избрания елит. Докато убийствата се трупат, а ключовите играчи свалят картите си, Дивайн трябва да си отговори на най-важния въпрос: на кого може да се довери и срещу кого трябва да воюва?

 
Общи условия