(c)2011

Заключи всички врати

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Заключи всички врати
Aвтор: Райли Сейгър
Издателство: intense
Година: 2022
Корица: мека
Страници: 440
Цена: 22.00 лв.  18.70 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Добре дошли в новия си дом. Може никога да не си тръгнете...

На страниците на този дългоочакван психотрилър проследяваме живота на млада жена, чиято нова работа като отговорник за апартамент в най-старата и най-бляскава сграда на Ню Йорк може да ѝ струва повече от предложеното ѝ заплащане.

Не канете гости.
Не нощувайте извън сградата.
Не безпокойте другите обитатели, всичките до един богати или прочути, или и двете.

Това са единствените три правила за Джулс Ларсън, наета да наглежда апартамент в Бартолъмю, една от най-прочутите и загадъчни сгради в Манхатън. Наскоро преживяла любовно разочарование и напълно разорена, Джулс е завладяна от великолепието на обстановката и приема условията, готова да остави предишния живот зад гърба си.

Докато опознава обитателите и служителите на Бартолъмю, Джулс се сприятелява с друго момиче на същата позиция - Ингрид, която смущаващо ѝ напомня за сестрата, която е изгубила преди осем години. Когато Ингрид ѝ доверява, че Бартолъмю не е каквото изглежда и мрачната история, скрита под блестящата му фасада, започва да я плаши, Джулс пренебрегва това като безобидна история за призраци.

На следващия ден Ингрид изчезва. Докато търси истината за изчезването ѝ, Джулс се разравя по-надълбоко в мрачното минало на Бартолъмю и тайните, пазени зад стените му. Откритието ѝ, че Ингрид не е първата изчезнала, изправя Джулс в надпревара с времето, докато се опитва да разобличи убиец, да изкара на бял свят скритото минало на сградата и да избяга от Бартолъмю, преди временното ѝ положение да се превърне в трайно.
 
Общи условия