(c)2011

Под прикритието на нощта

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Под прикритието на нощта
промоция

Aвтор: Нора Робъртс
Издателство: Бард
Година: 2022
ISBN: 9786190301615
Корица: мека
Страници: 528
Цена: 19.99 лв.  14.99 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Алчност. Желание. Мания. Отмъщение... Все мотиви за кражба!

В новия си забележителен роман авторката на бестселъри Нора Робъртс ни запознава с един незабравим крадец.

Хари Буут започва да краде, когато е на девет, за да не остане на улицата заедно с болната си майка. Той се промъква нощем в празни богаташки домове и задига предмети, които продава, за да покрива трупащите се сметки за лечение. Когато майка му губи битката с рака, той напуска Чикаго, но продължава с нощната си работа и се превръща в изкусен крадец с твърди морални принципи, решен да не привлича внимание, нито да се привързва.

Докато не среща Миранда Емерсън и силната връзка между тях не поставя на изпитание строгите му правила за обвързване. Само че тайната работа на Буут го среща с опасни хора, сред които е безскрупулният Картър Лапорт, за когото Буут е просто инструмент, който може да използва за своите цели. Тъй като знае, че Лапорт е заплаха за хората, на които държи, Буут изоставя Миранда – хладно и без обяснение – и изчезва.

Но връзката между тях е твърде силна и съдбата отново ги среща. Сега Буут трябва да се изправи срещу Лапорт, за да освободи себе си и Миранда от хватката му веднъж завинаги.
 
Общи условия