(c)2011

Смела, а не перфектна

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
Смела, а не перфектна
Aвтор: Решма Сауджани
Издателство: Вдъхновения
Година: 2022
ISBN: 9786197342611
Корица: мека
Цена: 20.00 лв.  18.00 лв. (Отстъпка -10%)

Добави в количка
 
Страхувайте се по-малко, проваляйте се повече и живейте по-дръзко

Представете си какво би станало, ако живеете, без да се страхувате, че не се справяте достатъчно добре. Ако не ви пука как изглежда животът ви в „Инстаграм“.

Ако се освободите от чувството за вина и спрете да се самообвинявате, че правите чисто човешки грешки. Какво би станало, ако всеки път избирате по-смелото решение? Ако сте по-смела?

Ние възпитаваме нашите момчета да бъдат смели, а момичетата – да бъдат идеални и това ни пречи.

Като жени твърде много от нас се чувстват смазани под тежестта на собствените си очаквания. Опитваме се да се харесаме на всички, пропускаме възможности, които ни плашат, и на всяка цена се стремим да избегнем отказа.

В тази книга Решма Сауджани показва на всички жени, как да избираме смелостта пред съвършенството. Стремежът към съвършенство ни поставя в среда, в която се чувстваме в безопасност, но смелостта е тази, която ни извежда на пътя, по който би трябвало да вървим. Смелостта ни дава силата да говорим открито, да загърбим всичко, което ни прави нещастни, и сами да станем автори на точно нашия си смел и изпълнен с радост живот.

Време е да спрете да позволявате на страховете да заглушават вашите мечти и да ограничават света ви и възможностите ви да бъдете щастливи.
 
Общи условия