(c)2011

Дните на Савелий

   Книги ► Художествена литература ► Романи ► 
Дните на Савелий
Aвтор: Григорий Служител
Издателство: Гнездото
Година: 2021
ISBN: 9786197316384
Корица: мека
Страници: 280
Цена: 15.99 лв.  12.79 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Това не е просто история за котките и хората. Това е роман за живота с всички негови нюанси и превратности. За прошката и добротата. За силата да започваш отначало. За крехките и светли чувства. Но най-вече за любовта. Любовта, каквато никога не сте си я представяли. Любовта, която е единственият смисъл да живееш. Истинска, чиста, платонична любов, която прави живота смислен и озарява целия свят със светлина. Да, без любов няма смисъл, напомня ни Служител.

Това е роман, който ще ви накара да се смеете и да плачете. Неусетно ще ви приласкае и ще стопли сърцето ви. Ще събуди душата ви за повече доброта и състрадание. Ще спрете да забелязвате, че главният герой е просто един котарак. И неминуемо ще се влюбите в него.

Не е важно дали обичате котките. Тази книга е много повече от това.

„Дните на Савелий" е роман не само и не толкова за котките, колкото за всички нас, за всички живи същества. Защото ние споделяме една голяма обща съдба.

Тази книга ще ви срещне с мощния, спокоен глас на един истински майстор на словото. В тази книга са си дали среща талантът и сърцето. Роман, който ще се връщате да препрочитате и ще помните дълго.

***

Григорий Служител е руски актьор и писател. Роден е през 1983 г. в Москва. Завършил е Московското междунаро киноучилище и факултета по режисура на Руската театрална академия. В момента е актьор в Студиото за театрално изкуство. Романът „Дните на Савелий" е първата му книга, която бързо се превръща в бестселър в Русия и получава престижните литературни награди „Большая Книга" и „Ясная Поляна!
 
Общи условия