(c)2011

Сирената

   Книги ► Художествена литература ► Романи ► 
Сирената
Aвтор: Катрин Сейнт Джон
Издателство: Прозорец
Година: 2021
ISBN: 9786192432003
Корица: мека
Страници: 510
Цена: 17.00 лв.  14.11 лв. (Отстъпка -17%)

Добави в количка
 
В разгара на едно знойно лято емблематични лица на Холивуд се събират на идиличния карибски остров Сейнт Дженисиъс, за да заснемат филма „Сирената". Тъй като опасно красивият Коул Пауър ще си партнира с бившата си съпруга Стела Ривърс под режисурата на своя син от първия си брак, сигурният блокбастър обещава да привлече публиката със страстна история и тясно обвързан актьорски състав.

Три много различни жени пристигат на снимачната площадка, всяка със собствен мотив. Стела, нестабилна актриса, се бори да възроди кариерата си, която е загубила вследствие на множество публични сривове. Тейлър, млада продуцентка, е нетърпеливата работи по филм, с който се надява да промени бъдещето си, след като последната й работа е приключила с болезнен скандал. А Фелисити, мистериозната нова асистентка на Стела, крои свои планове, които заплашват да променят живота на всички тях.

Съвсем скоро към острова с бясна скорост се насочва ураган и трите жени се оказват в капан, обединени срещу общ враг. Но когато измамите излязат наяве, да се довериш на погрешния човек, може да се окаже по-опасно от самата буря.
 
Общи условия