(c)2011

Рецепти за дихателната система

   Книги ► Медицинска литература ► За здравето ► 
Рецепти за дихателната система
Aвтор: Абд Ру Шин
Издателство: Распер
Година: 2021
Корица: мека
Цена: 15.00 лв.  12.75 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
В тази книга сме събрали най-полезните храни, билки и рецепти от народната медицина за здрави дихателни органи, включително и противовирусни лечебни средства. Тя може да бъде вашият пръв помощник при първите симптоми на болести на дихателната система.

“Само онзи, който правилно издишва, може да вдишва напълно и здравословно. Правилното издишване води до онова лечебно вдишване, което дарява тялото със сила и здраве.

Издишвайки, човек много отдава. Отдава онова, което е необходимо на Творението. Да споменем само въглеродния двуокис, нужен за живота на растенията.

В резултат от закона за взаимодействието само добре издишващият човек може да вдиша отново и с удоволствие. И тогава голяма сила се влива в него; което не се случва при повърхностното дишане. Човек може да вдиша дълбоко и с наслада и да не може напълно да издиша. Защото именно издишването при хората е повърхностно. Те повече се стараят да “вземат”;такива са търсачите на наслаждения, но не им идва на ум, че трябва и нещо да “отдават”…”

Абд Ру Шин
 
Общи условия