(c)2011

Непоколебимо. Моята битка с враговете на Америка, у дома и в чужбина

   Книги ► Художествена литература ► Биографии ► 
Непоколебимо. Моята битка с враговете на Америка, у дома и в чужбина
Aвтор: Джон О. Бренан
Издателство: Книгомания
Година: 2021
ISBN: 9786191953028
Корица: мека
Страници: 580
Цена: 22.00 лв.  18.26 лв. (Отстъпка -17%)

Добави в количка
 
Непоколебимо предоставя интересна информация за често потайния свят на националната сигурност, професията на разузнавача и хаотичната политическа обстановка във Вашингтон. Нещо повече, това е портрет на човек, стремящ се към почтеност - за себе си, за ЦРУ и за страната си.

Джон О. Бренан е един от най-доверените съветници на президента по въпросите на националната сигурност през всичките осем години на администрацията на Обама, първо като президентски помощник по вътрешната сигурност и контратероризма, а след това като директор на Централното разузнавателно управление. Преди това работи в ЦРУ от 1980 до 2005 година като специалист по близкоизточни въпроси и контратероризъм и всеки ден докладва на президента Клинтън данни от разузнаването. Авторът има бакалавърска степен по политология от университета "Фордам" през 1977 година и магистърска степен по същата специалност от Тексаския университет в Остин през 1980.

"Бившият директор на ЦРУ Бренан рисува документална картина на живота в Лангли."
Къркъс Ривю

"Джон Бренан е един от най-усърдните и най-патриотичните държавни служители, които съм срещал, и с това е много полезен на страната ни. Докато бях президент, той беше сред най-близките ми съветници и голям приятел. От мемоарите му ще разберете защо. Надявам се да ги прочетете."
Барак Обама
 
Общи условия