(c)2011

Игри на паметта

   Книги ► Художествена литература ► Криминална ► 
Игри на паметта
Aвтор: Лиона Дийкин
Издателство: Прозорец
Година: 2021
ISBN: 9786192431174
Корица: мека
Страници: 320
Цена: 17.00 лв.  14.11 лв. (Отстъпка -17%)

Добави в количка
 
Как се разкрива престъпление без улики?

По време на бал на Кралските военноморски сили е извършен бомбен атентат, при който има загинали, ранени и... един изчезнал. Няколко дни по-късно капитан Хари Питърсън е намерен в кома в провинциална болница, без никой да е наясно как е попаднал там. А когато идва в съзнание, се оказва, че не си спомня последните четири години от живота си.

Приятелката на капитан Питърсън, Карийн Харпър, е убедена, че в цялата работа има нещо гнило. Тя се обръща за помощ към детективите Огъста Блум и Маркъс Джеймисън. Тримата трябва да открият връзката между случилото се с Хари Питърсън, загадъчните анонимни имейли, които Карийн получава, и трагичната смърт на англичанин във Франция. Една от малкото улики, с които разполагат, е картичка, на която се виждат четиридесетина мигранти, натъпкани в малка рибарска лодка.

Лиона Дийкин, самата тя бивш полицейски психолог, ни вкарва в поредния лабиринт от загадки и неочаквани обрати. Докато ни превежда през него, психоложката д-р Огъста Блум от "Игри на ума", ще трябва да си отговори на въпроса: възможно ли е да забравиш някого, за да го спасиш?
 
Общи условия