(c)2011

Отказване от захарната зависимост for Dummies

   Книги ► Медицинска литература ► За здравето ► 
Отказване от захарната зависимост for Dummies
Aвтор: Дан ДеФиджо
Издателство: АлексСофт
Година: 2021
ISBN: 9789546564283
Корица: мека
Страници: 340
Цена: 19.99 лв.  15.99 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Намалете поеманата от вас захар и променете живота си към по-добро

Зависими ли сте от захарта? Почти всички консумират повече от дневната препоръчвана доза захар, но те може да не го разбират. Ако вие сте един от милионите хора по цял свят с прекалено много захар в диетата си, „Отказване от захарната зависимост For Dummies" ви осигурява безопасен и здравословен начин да елиминирате тези вредни захари и да преодолеете вашата зависимост и да промените живота си към по-добро!

• Обхватът на зависимостта — разкрийте емоционалните и психологическите причини, поради които може да злоупотребявате със захарта, и се запознайте с някои от обичайните признаци и поведения на различните типове захарно зависими.

• Победете я — открийте дългосрочните последствия за здравето при злоупотреба със захар, науката за захарта и защо тя води толкова силно до пристрастяване, и начините за идентифициране на скрити източници на захар.

• Захарна детоксикация — получете указания как успешно да се откажете от захарта и как да заредите кухнята и килера си, така че да ви помогнат в прехода към домакинство с малко захар.

• Прекъснете цикъла — открийте как да идентифицирате спусъците и да избягвате гладуването, научете как да се храните съзнателно (а не реактивно), и получете съвети при хранене навън.

Дан Дефиджо е едно от най-уважаваните имена във фитнеса и хранителната промишленост. Статиите му са се появявали в множество професионални списания, и неговите семинари са представяни в много градове из САЩ. Той е участвал в предаването на Д-р фил и е споменаван в SELF Magazine. MD News. Personal Fitness Professional и множество други публикации.
 
Общи условия