(c)2011

Книжно братство под прикритие

   Книги ► Художествена литература ► Романи ► 
Книжно братство под прикритие
Aвтор: Лиса Кей Адамс
Издателство: Ибис
Година: 2021
ISBN: 9786191573615
Корица: мека
Страници: 304
Цена: 14.00 лв.  11.90 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
– Четете любовни романи? – изуми се той.
– Наричаме ги наръчници – отвърнаха му те.

Добре дошли отново в тайния мъжки клуб за любовни романи!

Лив Папандреас има мечтаната работа като шеф-сладкар в най-модния ресторант в Нашвил. За съжаление, собственикът няма нищо общо с чаровната личност, за която се представя пред света. Лив става неволен свидетел как той тормози една от служителките си и не може да си премълчи, заради което е уволнена. Тя е твърдо решена да не остави нещата така, но се нуждае от помощ.

За нещастие, Лив Папандреас трябва да се обърне към Брейдън Мак, който си мисли, че четенето на романтични книги го е направило експерт в любовта. Симпатичният собственик на нощни клубове ѝ предлага да работят в екип, за да изобличат бившия ѝ работодател. Но Лив не е склонна да се довери на мъжа, който може да има всяка жена в града, и прави всичко възможно да потуши искрите, които припламват помежду им.

Ето защо Мак се нуждае от подкрепление. На помощ идват членовете на тайния мъжки клуб за любовни романи. Мъжете са вдъхновени от романтичния трилър, който четат в момента, и нямат търпение да помогнат на Мак да покори сърцето на Лив…
 
Общи условия