(c)2011

Методът на Вим Хоф

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
Методът на Вим Хоф
Aвтор: Вим Хоф
Издателство: Кибеа
Година: 2021
ISBN: 9544748999
Корица: мека
Страници: 340
Цена: 18.00 лв.  14.94 лв. (Отстъпка -17%)

Добави в количка
 
Той си заслужи прозвището Ледения човек. Не само защото превърна студа и леда в свои приятели и изцелители, но и защото доказа и продължава да доказва ползите им – както за тялото, така и за ума, за да промени начина, по който хората приемат света и собствения си потенциал.

Той е Вим Хоф.

Настръхва, когато го кичат с определения като гуру, защото искрено изповядва вярването: Вие сте алхимикът! А аз само ви карам да осъзнаете истинската сила, която носите в себе си.

В Методът на Вим Хоф: Активирай пълния си човешки потенциал е събран целият 40-годишен опит на един обикновен човек с над 20 необикновени световни рекорда на Гинес, постигнати благодарение на тренираната издръжливост с подкрепата на необятната мощ на ума. За да ни посочи прекия път към същността ни и да ни върне към забравената хармония между физиология и околна среда.

Всички подвизи на нидерландеца Вим Хоф са подчинени на неговата житейска мисия: да разкаже на всеки един от нас за полезността от неговия метод и да убеди скептиците с помощта на науката, подлагайки се на впечатляващи медицински изследвания.

Укрепете имунната си система, овладейте болката и телесните несгоди, увеличете енергията си и ще се радвате на емоционално благоденствие.
 
Общи условия