(c)2011

В хармония с душата

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
В хармония с душата
Aвтор: Петър Найденов, Вяра Еленкова
Издателство: Анхира
Година: 2021
ISBN: 9789542929741
Корица: мека
Страници: 240
Цена: 18.00 лв.  15.30 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Авторите на книгата са BFRP - сертифицирани специалисти, обучени и дипломирали се в Баховия център, Великобритания. Практикуват метода, помагайки на много хора да се балансират умствено и емоционално. Водят курсове и семинари за лечение с цветята на Бах в различни български градове и по Интернет. Продължават обучението си за преподаватели към Баховия център, за да могат повече хора у нас да имат достъп до качествено обучение.

В началото на 20 век английският лекар Едуард Бач създава цялостна система от 38 лека за лекуване и балансиране на ума и емоциите. Според него трябва да се лекуват хората, а не болестите, и то с лекове, подходящи за техните личности, настроения, мисли и емоции. Лековете са известни у нас като „цветя на Бах". Те лекуват страх, вина, неувереност, ревнивост, скръб, избухливост, отчаяние, тревожност, умора, огорчение, апатия, натрапчиви мисли, психически травми и лр.

Тази книга ще ви разкаже за необикновения живот на д-р Едуард Бач и за неговото духовно наследство, ще ви научи да изготвяте лековете, ще ви покаже как да използвате системата му, за да лекувате себе си и другите. В нея са включени описания на лековете, цветни снимки на растенията, от които те се изготвят, описания на много случаи, съвети за житейски ситуации, при които методът може да помогне. Цял раздел е посветен на устройството на човека: ^

• душата, личността и връзката между тях
• ролята на емоциите за нашето здраве
• мъдри мисли от духовни учители и т.н.
 
Общи условия