(c)2011

Всичко е във вашите ръце

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
Всичко е във вашите ръце
Aвтор: Кристина Христова
Издателство: Фабрика за книги
Година: 2019
ISBN: 9786192300944
Корица: мека
Страници: 200
Цена: 17.00 лв.  13.09 лв. (Отстъпка -23%)

Добави в количка
 
Кристина Христова е на 30 години. Родом е от град Мездра. В момента живее в София, следва психология и се обучава за семеен терапевт.

Тази книга ще ви отведе в един свят, изпълнен с щастие и благодарност. Свят, в който ще постигате всичко с лекота. Свят, в който сами ще решавате как да живеете живота си по най-добрия за вас начин. В нея младата авторка Кристина Христова споделя уроците, научени в много важен етап от живота си. Уроци за нея самата, за любовта и за бъдещето, което всеки човек мечтае да има. Уроци, които могат да са полезни и за вас.

„Всичко е във вашите ръце“ ще ви помогне да се справите с някои от най-сериозните предизвикателства на съвременния свят: как да подобрите връзката със семейството и партньора си, да опознаете себе си, да мислите позитивно, да преодолявате страховете и зависимостите си, да преминавате през изпитания, да реализирате своя потенциал, да привличате благоденствие, да си бъдете самодостатъчни и да си давате всичко, от което имате нужда, без да разчитате на някого друг…

Бъдете благодарни, вярвайте в себе си и не забравяйте – всичко е във вашите ръце!
 
Общи условия