(c)2011

Слушай своето тяло - Твоя най-голям приятел на земята

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Слушай своето тяло - Твоя най-голям приятел на земята
актуално

Aвтор: Лиз Бурбо
Издателство: Ентусиаст
Година: 2019
ISBN: 9786191642822
Корица: мека
Страници: 296
Цена: 18.00 лв.  14.40 лв. (Отстъпка -20%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Лиз Бурбо посвещава живота си на стремежа да преодолява собствените си ограничения и да споделя своите открития с широката публика. С огромна страст тя помага на хората да постигнат това, за което повечето от тях жадуват - радост, мир, спокойствие, сбъдване на мечтите и желанията, както и да разкрият огромния потенциал в себе си. Ето защо Бурбо напомня колко е важно да обръщаме внимание на всичко, което се случва в нас - във физически, емоционален, психически и духовен план.

Тази книга е плод на изследвания, проучвания и лични наблюдения на авторката в продължение на повече от четиридесет години. Тя ще ви предложи много конкретни и ефикасни начини, за да постигнете вътрешно усъвършенстване. А практическите упражнения в края на всяка глава ще ви помогнат да осъзнаете себе си, нуждите си и онова, което можете да дадете на околните. Хиляди хора вече са преобразили живота си по този начин. Научили са се да откриват себе си и да усещат онзи вътрешен мир, който често смятаме за недостижим. И са разбрали, че всичко, което избираме да имаме, и всичко, което решаваме да правим, винаги трябва да бъде с единствената цел да бъдем каквито искаме да сме.

***

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 24 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени в ежедневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО - най-голямото училище по личностно развитие в Канада - вече има свои работни ателиета в повече от 20 страни.
 
Общи условия