(c)2011

Уика: ръководство за самостоятелно практикуващи

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Уика: ръководство за самостоятелно практикуващи
Aвтор: Скот Кънингам
Издателство: Аратрон
Година: 2019
ISBN: 9789546264398
Корица: мека
Страници: 284
Цена: 16.00 лв.  13.12 лв. (Отстъпка -18%)

Добави в количка
 
Тази книга е пътеводител, който очертава основата на теорията и практиката в Уика. Тя разкрива практическия опит и търсения на Скот Кънингам като самостоятелно практикуващ. Книгата е структурирана така, че всеки търсещ, където и да се намира по света, да може да практикува Уика. Не се изискват никакви посвещения или създаване на ковъни и групи. Ритуалите, които авторът дава, са написани така, ча да ги използвате като ръководни принципи, на чиято основа да създадете свои практики. Ще се запознаете с:

- божествата, които се почитат от последователите на Уика
- магическите пособия за практическа работа
- подготовката и изпълнението на ритуала
- създаването на магически кръг и олтар
- кои са дните на силата, подходящи за изпълнение на точно определена магическа работа.

Скот ще ви покаже как да съставяте свои ритуали, които отговарят на вашите желания и интереси, и как да навлезете в очарованието на Уика чрез самопосвещаване. Включена е и личната „Книга на сенките“ на Скот Кънингам, която може да бъде безценен справочник за всеки последовател на древната традиция.

Уика е жизнерадостна духовна система, извираща от нашето родство с Природата. Тя е сливането с боговете и богините, истинско празнуване на живота. Сега тя е достъпна за всеки, който желае да върви по пътя на личното израстване чрез практикуване на ритуали, тачещи природата и възхваляващи живота.
 
Общи условия