(c)2011

Мързеливата майка , или как да ускорим развитието на детето си

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
 Мързеливата майка , или как да ускорим развитието на детето си
Aвтор: Анна Бикова
Издателство: Колибри
Година: 2019
ISBN: 9786190203353
Корица: мека
Страници: 248
Цена: 15.00 лв.  11.85 лв. (Отстъпка -21%)

Добави в количка
 
Носна кърпичка, трамваен билет, букет есенни листа или най-обикновена локва – какво е общото между тях? Според авторката всички те, както и много други най-обикновени предмети и дейности, могат да допринесат за хармоничното развитие на малчуганите от 1 до 6 години. Защото всяка разходка, всеки непринуден разговор с детето може да стане извор на невероятни открития.

В тази втора книга от поредицата за „мързеливата майка“ Анна Бикова (р. 1977 г., психолог, педагог, известен блогър и автор на бестселъра „Самостоятелното дете, или как да стана „мързелива майка“) дава много полезни идеи на родителите, които с подръчни средства могат да ускорят всестранното развитие на децата си дори без скъпи играчки и специализирани занимания. Нужни са само желание и въображение.

С присъщото си сладкодумие, чувство за хумор и познаване на особеностите на всяка възраст от 1 до 6 години, Анна Бикова ни показва с много конкретни примери посоката, в която суперзаетите днешни родители да насочат усилията си, без да отделят специално време и средства за това.
 
Общи условия