(c)2011

Греховно предложение

   Книги ► Художествена литература ► Любовна ► 
Греховно предложение
Aвтор: Сара Маклейн
Издателство: Ибис
Година: 2019
ISBN: 9786191572847
Корица: мека
Страници: 396
Цена: 14.90 лв.  12.67 лв. (Отстъпка -15%)

Добави в количка
 
Книгата е отличена с наградата „Рита“ в категория „Най-добър исторически любовен роман“ за 2014 година.дин погубен джентълмен...

Той е херцогът, обвинен в убийството на Мара Лоу в навечерието на сватбата ?. Без никакъв спомен от онази съдбовна нощ, в продължение на дванайсет години Темпъл е некоронованият крал на най-потайните лондонски кътчета, богат и могъщ, но опозорен и отритнат от аристокрацията, на която принадлежи по рождение. Докато една нощ не се появява Мара, предлагайки му единственото, за което някога е мечтал – оневинение.

Завърналата се дама...

Мара Лоу никога не е възнамерявала да се завърне в света, от който е избягала. Но когато брат ? проиграва всичките им пари в най-престижното лондонско казино, младата жена няма друг избор, освен да предложи на Темпъл, един от собствениците на игралния дом, сделка, съгласно която тя ще се появи пред обществото и ще докаже онова, което единствено тя знае – че Темпъл не е убиец.

Избухналият скандал...

Сделката е съвсем честна, докато Темпъл не осъзнава, че дамата и нейното минало крият много повече, отколкото изглежда. Ще се нуждае от цялата си воля, за да устои на привличането към тази мистериозна жена, която е готова да рискува всичко в името на честта... и твърдото си намерение да не попадне в капана на любовта.
 
Общи условия