(c)2011

Атон - криминален роман

   Книги ► Художествена литература ► Криминална ► 
Атон - криминален роман
Aвтор: Франческо Фратини
Издателство: Атеа
Година: 2018
ISBN: 9786197280401
Корица: мека
Страници: 272
Цена: 18.00 лв.  13.86 лв. (Отстъпка -23%)

Добави в количка
 
Атон, Гърция, средновековни манастири, овощни градини и маслинови дървета…

В контраст с дълбоката духовност и смирение, които заобикалят целия тайнствен полуостров, най-ужасното престъпление на века се подготвя пред очите на нищо неподозиращите монаси.

Обладана от приказните сюжети на легендите, разказвани в детството ?, младата Изабел, току-що защитила магистратура по История и произход на Света гора, се впуска в авантюристично пътешествие из загадъчните селения на Атон.

Комисар Филип Дорсел, воден от бащински инстинкт и безпогрешен нюх на следовател от Отдела по антитероризъм на френската полиция, тръгва по нейните дири, за да попадне във вихрен водовъртеж от напрегнати събития. Девственото място се превръща в арена на най-тъмните човешки страсти и на извечната битка между добро и зло.

Дали ще успеят да осуетят заплахата от смъртоносния вирус, роден в суперсекретна лаборатория в едно от подземията на манастирите, и да попречат на един болен човешки мозък да завладее света с цената на хиляди невинни жертви?

Романът „Атон“ е изключително динамична и интригуваща история с дъха на добре заплетените криминални истории, имащ силна отправна точка за завладяващо филмово развитие и със сериозна заявка за следващи срещи.
 
Общи условия