(c)2011

Промени режима си, подобри здравето си

   Книги ► Медицинска литература ► Нетрадиционна медицина ► 
Промени режима си, подобри здравето си
Aвтор: Д-р Сухас Кширсагар
Издателство: Кръгозор
Година: 2018
ISBN: 9789547714038
Корица: мека
Страници: 272
Цена: 18.00 лв.  14.40 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Най-новите революционни открития в хронобиологията и приложението им в грижата за нашето здраве.

Кои са най-подходящите часове за хранене, сън, работа и спорт, за да намалим стреса, да повишим тонуса си, да постигнем оптимално тегло и да спим пълноценно

Опишете ми как протича денят ви и ще знам колко здрави се чувствате; разкажете ми с какво се храните и ще ви кажа дали ви е трудно да поддържате едни и същи килограми. Кажете ми кога спортувате, а аз ще ви кажа дали трупате мускулна маса, или изтощавате организма си. Кажете в колко часа вечерта изключвате телевизора/компютъра и ще знам колко податливи сте на стрес. Споделете в колко часа заспивате и аз ще ви кажа дали имате нужда от чаша кафе, за да бъдете работоспособни, и дали се държите грубо с близките си в края на дългия ден, въпреки че сте искали да проявите търпение.

Оказва се, че е еднакво важно не само какво ядем, но и по кое време на деня се случва това; не само колко часа спим, но и по кое време от денонощието заспиваме; не само колко спортуваме, но и кога провеждаме тренировките си. Графикът ни за деня определя теглото, издръжливостта, здравословното състояние и настроението ни.

- Д-р Сухас Кширсагар
 
Общи условия