(c)2011

Сису Финландският начин за постигане на щастие, хармония, жизненост и благополучие

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
Сису Финландският начин за постигане на щастие, хармония, жизненост и благополучие
Aвтор: Катя Панцар
Издателство: SkyPrint
Година: 2018
ISBN: 9789543901470
Корица: мека
Страници: 214
Цена: 14.95 лв.  11.51 лв. (Отстъпка -23%)

Добави в количка
 
Забравете датската хюга, финландците са най-щастливата нация на света. До голяма степен благодарение на нещо почти мистично, наречено от тях сису. Ето как го описва списание „Тайм": „Сису е комбинация от предизвикателна дързост, безстрашие и издръжливост - способността да продължиш да се бориш, когато повечето хора биха се предали, и да се сражаваш с твърда воля за победа. Финландците превеждат сису като „финландски дух", но думата съдържа много повече от това."

Всекидневна смелост, твърдост, упоритост, ментална сила, психическа устойчивост... Всички тези качества са част от характера на хората, изградили сису манталитет. Но по-важото е, че веднъж развит, този дух води до ново отношение към света. Отношение, според което, независимо колко са големи предизвикателствата, човек успява да ги преодолее, отваря се към нови преживявания и не се притеснява да излезе от ограничената си зона на комфорт.

Веднага след премиерата през пролетта на 2018 година книгата на канадската журналистка Катя Панцар става бестселър и се подготвя за издаване в повече от 20 държави. Българските читатели са сред първите, които имат възможността да я прочетат на родния си език.
 
Общи условия