(c)2011

Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези

   Книги ► Медицинска литература ► За здравето ► 
Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези
Aвтор: Д-р Алън Крисчансън
Издателство: Вдъхновения
Година: 2018
ISBN: 9786197342260
Корица: мека
Страници: 263
Цена: 20.00 лв.  15.00 лв. (Отстъпка -25%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
С помощта на издателство „Вдъхновения" до вас достига поредният световен бестселър в популярната литература със здравно-медицинска насоченост - Протокол за възстановяване на надбъбречнитежлези на д-р Алън Крисчансън. Това е настолно четиво за всеки, който не може да намери изход от омагьосания кръг на стреса, умората, недоспиването и напълняването. Когато обичайните мерки, като ограничаване приема на храна и увеличаване на физическата активност, не дават резултат, причината очевидно е по-дълбока, отколкото изглежда на пръв поглед, и е нужен напълно различен подход. По един нежен и подкрепящ начин д-р Крисчансън ви превежда през своята основана на доказателства, достъпна и лесна за изпълнение програма, за да ви помогне да възстановите здравето си, да се радвате на повече енергия и по-добър сън и да свалите излишните килограми. Така, само с няколко прости и бързи стъпки, ще се върнете в състояние на проспериране и ще реагирате по-адекватно на неизбежните стресови фактори от ежедневието. Започнете още днес и вижте сами разликата!

„Независимо дали се борите с теглото си, водите изпълнен със стрес живот, или просто не се чувствате на себе си, трябва да прочетете тази книга. С помощта на най-актуалните научни открития д-р Крисчансън умело доказва, че затлъстяването не е въпрос на лоша диета и липса на физическа активност или воля, а на режим на оцеляване, активиран от нашето собствено тяло. Научете как точно да натиснете бутона за рестартиране и да трансформирате своето тяло от стресирано и дебело до проспериращо и в добра форма. Силно препоръчвам книгата!"

— Шон Крокстън, водещ на Underground Wellness, UndergroundWellness.com

„Ако през цялото време се чувствате изморени, ако изглежда, че не можете да се отървете от излишните мазнини около талията, ако имате проблеми със съня и прекалено много стрес, новата книга на д-р Алън Крисчансън, Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези, ще обясни подробно първопричината за вашите симптоми и ще ви предостави семпли, но далновидни стратегии за възстановяване на вашата енергия и жизнен
 
Общи условия