(c)2011

След бягството

   Книги ► Художествена литература ► Български автори ► Романи и разкази ► 
След бягството
Aвтор: Илия Троянов
Издателство: Сиела
Година: 2018
ISBN: 9789542826477
Корица: мека
Страници: 118
Цена: 12.00 лв.  9.00 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Изгнаникът следва все едни и същи облаци, без да знае кога от тях ще ливне дъжд. Създава си собствена лудница и оттам се бори с безумието на света. Загубил е толкова много, че предпочита да живее в тесни стаички, които пълни до тавана с намерения.
"След бягството" e книгa зa прекрачването на граници - физически и ментални. за корените, за търсенето на идентичност и заблудите, сред които живеем. Илия Троянов вплита в този разказ свои спомени, но историята, която описва, е историята на всички емигранти и бежанци в съвременния променящ се свят. Това е история за самотата, която идва от това да си различен и която е ежедневие за онези, избягали от предишния си живот и търсещи място за ново начало. Това обаче е и история за смелостта, за надеждата и за свободата, която идва с бягството.

Думите на Илия Троянов ще ви провокират да се замислите, ще ви помогнат да прекрачите границите на собствените си представи и да избегнете капаните на клишираните определения и предразсъдъците, за да погледнете света от различна гледна точка и да видите човечеството в неговото огромно многообразие.
 
Общи условия