(c)2011

Adobe Dreamweaver CC 2018: Официален курс на Adobe Systems

   Книги ► Техническа литература ► Други ► 
Adobe Dreamweaver CC 2018: Официален курс на Adobe Systems
Aвтор: Джим Мейвалд
Издателство: АлексСофт
Година: 2018
ISBN: 9789546563521
Корица: мека
Страници: 488
Цена: 25.00 лв.  18.75 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Официален курс на Adobe Systems не заменя документацията, поддръжката, актуализациите и други ползи от използването на регистрирана версия на Adobe Dreamweaver.

Научете как да създавате уебстраници за модерната Web; да вграждате графики, текст, анимация и видео; да изграждате богати интерактивни приложения; да добавяте връзки към текст и изображения; да добавяте интерактивни елементи към сайтовете си, например съвместимо с HTML5 видео и анимация; да работите с кода и структурите на HTML5 и CSS3; да адаптирате дизайна на Web страниците към широко разнообразие от настолни компютри и мобилни устройства с минимално кодиране на ръка; и да публикувате завършен сайт в Web.

Най-бързият, най-лесният и най-задълбочен начин за усвояване на "Adobe Dreamweaver CC". Световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на Adobe. Тя ви предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение.

"Adobe Dreamweaver CC: Официален курс на Adobe Systems" съдържа 12 урока. Книгата обхваща основните теми за усвояване на "Adobe Dreamweaver" и осигурява многобройни съвети и техники, които ще ви помогнат да работите по-продуктивно с програмата. Можете да прочетете цялата книга последователно от началото до края или да изберете само тези уроци, които ви интересуват.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: Програмата "Adobe Dreamweaver CC" за Windows или Mac OS. Софтуерът не е включен към книгата.
 
Общи условия