(c)2011

Правило № 1: Да се научим да инвестираме

   Книги ► Антикварни книги ► 
Правило № 1: Да се научим да инвестираме
Aвтор: Фил Таун
Издателство: Обсидиан
Година: 2006
ISBN: 9789547691230
Корица: мека
Страници: 303
Цена: 19.00 лв.  19.00 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
“Най-сетне един наистина остроумен и практичен наръчник, който обяснява механизма на инвестирането. Искате да забогатеете на фондовата борса? Искате да разберете кои ценни книжа могат да ви донесат много пари? Не разбирате нищо? Фил Таун се е погрижил за вас. Правило № 1 вероятно е най-достъпната книга, която може да ви изведе на пътя към богатството.”
Джеймс Крамър, водещ на предаването “Луди пари” по Си Ен Би Си и финансов коментатор
ПРАВИЛО № 1: НЕ ГУБИ ПАРИ

Правилото “Не губи пари” е на пръв поглед твърде очевидно, но то може да доведе до спечелването на повече пари, отколкото си представяте. Правило № 1 превръща инвестирането в лесно и доходоносно начинание. Предлагаща лесни методи за правилното оценяване на акции и компании, тази книга ви обяснява как да спечелите 15 % и повече годишна възвръщаемост на фондовата борса без никакъв риск. Тя наистина дава на обикновените дребни инвеститори тайния ключ към финансовия успех. Като следвате “Правилото”, вие:
- Избягвате капана на взаимните фондове. Получавате солидна печалба въпреки очертаващия се 20-годишен застой на пазара.
- Научавате петте параметъра, които са от значение при оценяването на потенциалната инвестиция.
- Възползвате се от безплатните интернет инструменти, които ви позволяват да печелите пари само срещу 15 минути на седмица.
- Осъзнавате, че със застрахования от рискове подход на Правило № 1 вие винаги плащате едва 50 цента за компания, струваща един долар.

ПРАВИЛО № 2: СЛЕДВАЙ ПРАВИЛО № 1
Фил Таун чете своите лекции пред половинмилионна аудитория на година, обикновено в компанията на Бил Клинтън, Джордж У. Буш, Колин Пауъл и Руди Джулиани. Животът му е блестяща илюстрация на сбъдната “американска мечта”. От боец от специалните части и екскурзовод той се превръща в един от най-успелите инвеститори на Уолстрийт и инвестиционен гуру на милиони хора по света
 
Общи условия