(c)2011

Бригадата Комплект 1- 7 книга

   Книги ► Антикварни книги ► 
Бригадата Комплект 1- 7 книга
Aвтор: Александър Белов
Издателство: Ера
Година: 2004
Страници: 3897
Цена: 100.00 лв.  100.00 лв. (Отстъпка -0%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Част 1 - Бой без правила; Част 2 - Предан враг; Част 3 - Живот след смъртта; Част 4 - Кръв и злато; Част 5- - Целувката на Темида; Част 6 - Сянката на победата;
7 - Похищението на Европа


НИКОЙ НЕ СЕ РАЖДА БАНДИТ. Основана на реални факти, серията “Бригадата” е история за живота на четирима младежи, израснали в един квартал. Но съдбата ръководи покорните и предизвиква непокорните. Александър Белов е обвинен в убийство, което не е извършил. За да го защитят, приятелите от детинство се заклеват във вечна вярност и създават БРИГАДАТА. Групировка, която уверено се издига в йерархията на криминалния свят.
Какви са те? Обикновени бандити или професионалисти, превърнали престъпността в свой занаят? Убийци или бизнесмени от новото време?
Когато капиталът се преразпределя и пътят на приватизацията е осеян с трупове, любовта и приятелството само пречат, а честността е лукс.
Авторът на “Бригадата” е пълна загадка. Никой не знае как изглежда и кой се крие зад псевдонима Александър Белов. Предполага се, че е пряк участник в събитията, описани в книгата. Но нека истината заговори сама за себе си. За драмата на едно изгубено поколение, което отправи морално предизвикателство.
“Бригадата” скандализира общественото мнение в Русия и бе посрещната с бурни реакции – на недоволство и възхищение. Така или иначе, тя бе наречена “най-откровената изповед за Прехода”.
 
Общи условия