(c)2011

Изчезналият орден

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Изчезналият орден
актуално

Aвтор: Стив Бери
Издателство: Обсидиан
Година: 2017
ISBN: 9789547694378
Корица: мека
Страници: 496
Цена: 19.00 лв.  14.63 лв. (Отстъпка -23%)

Добави в количка
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни .Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!

Орденът на Рицарите на Златния кръг е най-голямата и най-опасна организация в американската история. Те са събрали милиарди в откраднато злато и сребро, заровени в тайници из цялата страна. От 1865 г. много хора ги търсят, но само малка част от това огромно богатство е намерена.

Бившият агент от отряд „Магелан“ Котън Малоун е изпратен да разчете оставените от Ордена символи, които може би ще го отведат до съкровището.

--------------------

Трябва да знаете, че съм голям почитател на Бери и не съм сигурен, че мога да напиша обективно ревю за неговите книги. Всичките му книги са с високо напрежение, много адреналин и приключения и наистиина успяват да държат интереса ми за дълго време. Това, което много обичам в историите му, също е как те биват свързани с някой исторически факт, легенда или мит. И поради тази историческа гледна точка, читателят също успява да научи и нещо ново.
 
Общи условия