(c)2011

Пълно изцеление. Живот без зърнени храни

   Книги ► Медицинска литература ► Нетрадиционна медицина ► 
Пълно изцеление. Живот без зърнени храни
Aвтор: Уилям Дейвис
Издателство: intense
Година: 2017
ISBN: 9789547832589
Корица: мека
Страници: 547
Цена: 19.90 лв.  15.92 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни .Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!

Присъединете се към милионите хора, отслабнали с 15, 20, 50 килограма и излекували хроничните си заболявания с режима „Пшеницата - маскираният убиец“. В „Пълно изцеление“ ще разберете не само как и защо трябва да кажете „не“ на зърнените храни, но и как да постигнете блестящо здраве и пълноценен живот. Д-р Уилям Дейвис ви показва:
какво трябва или не трябва да ядете, разбор на видовете зърнени храни и разликите между тях;
как да се справите с различните сценарии след спирането на зърнените храни, като например интензивната „зърнена абстиненция“, бавното отслабване или прекалената загуба на тегло;
научна обосновка за подобряването на здравето, настроението, съня, ендокринното, метаболитното и сърдечносъдовото състояние, физическата форма и много други след премахването на зърнените храни;
вдъхновяващи признания и снимки ,преди“ и „след" от хора, които водят гордо своя живот без зърнени храни.
Това е вашият пътеводител към дълготрайно здраве и жизненост - и единствената нужна книга, за да се откъснете от хватката на зърнените храни, да постигнете желаното тегло и продължително блестящо здраве.
 
Общи условия