(c)2011

Спомени от рая

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Спомени от рая
Aвтор: Уейн Дайър, Дий Гарнс
Издателство: Кибеа
Година: 2017
ISBN: 9789544747718
Корица: мека
Страници: 207
Цена: 14.00 лв.  10.92 лв. (Отстъпка -22%)

Добави в количка
 


Уейн У. Дайър и неговата съавторка Дий Гарнс често разговаряли за това, че за Бог знаят най-много онези, които доскоро са били в обятията на Божественото:
бебетата и малките деца. Всъщност самата Дий провела с малкия си син разговор, който я убедил, че той познава нашия Първоизточник. Заинтригувани от този феномен, Уейн и Дий стигнали до идеята да отправят покана към родители от целия свят да споделят преживяванията си. Огромният брой отговори, които получили, ги подтикнал да подготвят настоящата книга, която включва най-интересните и показателни истории, в които момченца и момиченца говорят за спомените си от „времето, преди да се родят“.
Децата разказват за разговорите си с Бог, говорят за отдавна починали роднини, които са познавали, докато са били в царството на Духа, споделят спомени от минали животи, заявяват, че сами са избрали родителите си и момента за идването си на Земята и описват красиво и точно Божествената любов, която съществува отвъд физическото царство. Разказват и много случки с игриви и забавни ангели.
Тази запленяваща книга насърчава не само родителите, но и всички нас да се вслушваме в посланията, идващи с децата ни и да ги приемаме като наши най-чисти и мъдри учители. И да осъзнаем, че в земното ни преживяване има много повече от онова, което възприемаме със сетивата си.

***
Д-р Уейн У. Дайър (1940–2015) е известен в целия свят автор и лектор в областта на личностното развитие.
Той е автор на повече от 40 книги, много аудио и видеопрограми и е участвал в хиляди телевизионни и радиопредавания. Уейн Дайър е баща на осем деца и дядо на девет внуци.
Уейн има докторат по педагогическа психология, защитен в Държавния университет „Уейн“ . Работил е като асистент в Университета „Сейнт Джон“ в Ню Йорк. Въпреки детството си, прекарано в приемни семейства и сиропиталища, д-р Дайър е преминал през много житейски препятствия, за да сбъдне мечтите си.
Дий Гарнс понастоящем живее в Мауи със съпруга си и двете им деца. Работила е като масажист повече от тринадесет години и е била асистент на д-р Уейн Дайър. През свободното си време, когато не тича след двегодишния си син и не се грижи за малката си дъщеричка, обича да плува в океана, да кара лодка и да се катери в планината.
 
Общи условия