(c)2011

Последната миля

   Книги ► Художествена литература ► Трилъри ► 
Последната миля
актуално

Aвтор: Дейвид Балдачи
Издателство: Обсидиан
Година: 2017
ISBN: 9789547694316
Корица: мека
Страници: 464
Цена: 19.00 лв.  14.82 лв. (Отстъпка -22%)

Добави в количка
 
Намалението е само при поръчка през сайта , до изчерпване на тиража и е безсрочно.

Мелвин Марс е осъден на смърт за убийството на родителите си. Броени минути остават до неговата екзекуция, но се случва невъзможното. Друг признава, че е извършил престъплението.

Еймъс Декър, който току-що е постъпил на работа във ФБР, проявява интерес към случая „Марс”, тъй като открива поразителни сходства със собствената си съдба. И двамата са талантливи футболисти, но трагедии са провалили спортната им кариера. Семействата и на двамата са жестоко убити. И в двата случая минават години, преди някой друг да си признае, че е извършил престъплението. Но този някой не казва истината.

Признанието може да означава свобода за Марс, без значение дали е виновен или не. Но кой иска да го измъкне от затвора? И защо сега, след двайсет години?

Скоро след като Декър започва работа по случая, човек от екипа му изчезва безследно и става ясно, че залогът е много по-голям от живота на един осъден на смърт. Декър ще трябва да положи неимоверни усилия, да впрегне цялата мощ на феноменалния си ум, за да осуети екзекуцията на един невинен човек.
 
Общи условия