(c)2011

Ведите за бизнеса, книга 5

   Книги ► Езотерика и религия ► Езотерика ► 
Ведите за бизнеса, книга 5
Aвтор: Олег Торсунов
Издателство: ББ Фарм
Година: 2017
ISBN: Олег Торсунов
Корица: мека
Страници: 64
Цена: 9.00 лв.  7.20 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Всички намаления на продукти са в сила при поръчка само през сайта ни .Отстъпките от коричните цени са до изчерпване на количествата и са безсрочни!

Автор на книгата е д-р Олег Торсунов - лекар, специалист в областта на Аюрведа, фитотерапия, рефлексотерапия, акупунктура и литотерапия. Той е разработил авторски методики за диагностика и уникални методи за лечение, които притежават висока ефективност без аналози в света. Те му позволяват да оказва медицинска помощ в екстремни ситуации и да помага на пациенти по целия свят

От тази книга читателят ще разбере при какви вътрешни и външни условия може да откриесвоя бизнес, как да го развива и да поддържа неговата ефективност. Какви принципи за печелене на пари съществуват и по какви закони се осъществява взаимодействието на човека с финансите. Тук се съдържа най-важният съвет за постигане на успех – прави това, което обичаш, толкова добре, колкото можеш!

Но не забравяйте, че главният ресурс за поддържане на изобилие се намира във вас самите – това е вашата нравствена сила, тъй като без вътрешна хармония и благочестие всяко едно начинание е невъзможно.
 
Общи условия