(c)2011

Сърцето иска отплата Промоция

   Книги ► Художествена литература ► Романи ► 
Сърцето иска отплата Промоция
промоция

Aвтор: Елизабет Адлър
Издателство: Плеяда
Година: 2017
ISBN: 9789544093716
Корица: мека
Страници: 360
Цена: 17.00 лв.  11.05 лв. (Отстъпка -35%)

Добави в количка
 
За Анджи Морс една мечтана ваканция неочаквано ще се превърне в кошмар.
Парти на борда на луксозна яхта. Анджи стои до перилата и се наслаждава на гледката. Някой я удря по главата с бутилка шампанско, нечии ръце я блъсват напред… и след миг тя е във водата. На палубата има хора, но все едно не забелязват, че вече я няма, дори сякаш нарочно са й обърнали гръб, докато яхтата неумолимо се отдалечава. Как е възможно – та нали са й приятели, а сред тях е и нейният любим? Всъщност всеки от тях има причина да иска смъртта й, само дето не е предполагала, че някой ще се осмели да посегне на живота й. Досега.

И Анджи не загива, защото жаждата за отплата й дава сили, вдъхва й увереност, че ще все някак ще се спаси. И ще отмъсти – на трима мъже и на една жена. Предателството няма да им се размине. Сърцето й иска отплата за онова, което са й причинили. И тя ще постигне своето – по един или по друг начин…

„Сърцето иска отплата“ е като прозорец, през който читателите надникват в света на блясъка и покварата на свръхбогатите и за пореден път се убеждават в силата на всепобеждаващата любов.
 
Общи условия