(c)2011

Любопитството забранено! (Въпроси, находки, факти)

   Книги ► Научна литература ► История ► тайни, загадки ► 
Любопитството забранено! (Въпроси, находки, факти)
Aвтор: Ерих фон Деникен
Издателство: Дилок
Година: 2017
ISBN: 9789542902539
Корица: мека
Страници: 382
Цена: 23.00 лв.  18.40 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Дали обитатели на други планети са посещавали Земята преди хиляди години? "Официалната" наука оспорва това. Безброй нови открития, изследователски резултати и други сведения, които ни предлага настоящата книга, показват обратното.

- В анадолската местност Гьобекли тепе е разкопано монументално съоръжение. То е около 6000 години по-старо от пирамидите в Гиза. В конструкцията му са поместени каменни блокове с тегло над 50 тона. Как хората от каменната ера са могли да извършат подобна невероятна дейност?

- Близо до Белград местните жители открили каменна сфера, върху която с изключителна прецизност са гравирани съзвездията от палеолитния небосвод. И защо има толкова много скални рисунки, на които се разпознават индивиди с шлемове на астронавти?

- Едно предание на индианците мапуче съобщава за двама млади мъже, които предупредили техните прадеди за голям потоп. На раздяла се оттеглили на една "планина, която стояла на четири крака". Тя се раздвижила и светкавично отлетяла към небето. Космически кораб?
 
Общи условия