(c)2011

Пред - убеждаването Промоция

   Книги ► Философия и психология ► Психология ► 
Пред - убеждаването Промоция
промоция

Aвтор: Робърт Чалдини
Издателство: Изток Запад
Година: 2016
ISBN: 9786191529124
Корица: твърда
Страници: 448
Цена: 27.00 лв.  18.90 лв. (Отстъпка -30%)

Добави в количка
 
В ежедневието постоянно се налага да убеждаваме в нещо другите – наши близки, колеги, партньори или просто случайни хора. Как да получим съгласието на човека отсреща – това е въпрос, който има важни практически измерения в много житейски ситуации. „Предубеждаването“ от Робърт Чалдини предлага задълбочен поглед върху скритите механизми, които позволяват да привлечем другите на наша страна неусетно за тях, без пряко да настояваме и изискваме. Множеството научни изследвания, цитирани от автора, убедително подкрепят неговите твърдения, а увлекателният стил и елегантният хумор правят книгата достъпна и приятна за четене.

Нито едно психологическо проучване не се използва по-често или по-успешно от това на Робърт Чалдини, който написа буквално „учебник по влияние“. Сега го прави повторно, като ни разкрива какъв потенциал има моментът, предшестващ непосредствено опита за убеждаване. Това е Чалдини в целия му блясък: авторитетен, оригинален и в непосредствена връзка с практиката.
Ричард Х. Талер (автор на „Побутване“)

„Влиянието“ на Робърт Чалдини категорично е книгата, която препоръчвам най-често. „Предубеждаването“ съдържа дори още по-удивителни прозрения.
Чип Хийт (автор на „Направено да се запомни“ и „Промяната“)

Големият социален психолог Робърт Чалдини е написал още една наистина необходима и непреходна книга за психологията на влиянието. За мен тя ще е препоръчително четиво години наред.
Ейми Къди (автор на „Присъствието“)
 
Общи условия