(c)2011

Трудов договор 2016 г

   Книги ► Икономика, право, счетоводство ► Правна литература ► коментари ► 
Трудов договор 2016 г
Aвтор: Проф. д-р Кругер Милованов
Издателство: Труд и право
Година: 2016
ISBN: 9789546082428
Корица: мека
Страници: 516
Цена: 24.00 лв.  19.20 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Тази книга е трето преработено и допълнено издание на авторския труд на проф. д-р Кругер Милованов.

Първата книга е издадена през 1993 г., а втората книга – през 2008 г.

В това издание задълбочено и изчерпателно е анализирана правната уредба на трудовия договор в основните му компоненти – сключване, изменение и прекратяване. Проследени са промените в Кодекса на труда и в подзаконовите нормативни актове по прилагането му след второто издание. Разгледани са всички въпроси, свързани с многообразието и спецификата на трудовите договори: срочни трудови договори, трудови договори със срок за изпитване, трудови договори за допълнителен труд, еднодневни трудови договори, трудови договори за работа от разстояние, трудови договори при надомна работа; недействителност на трудовия договор и прочее.

Синтезирана е богатата практика на Върховния касационен съд по прилагането на Кодекса на труда след 2008 година. Критично са анализирани становищата в правната литература и в съдебната практика по редица постановки и казуси.

Така изданието предлага на любознателния читател един завършен и издържан във всяко отношение авторски труд, който ще подпомогне специалистите – практикуващите юристи, в усвояването и в прилагането на правната уредба на трудовия договор.

Целевата аудитория на книгата са юристи, работодатели и синдикалисти, специалисти по труда и по управление на човешките ресурси, преподаватели и студенти във ВУЗ, както и всички, които се интересуват от материята на трудовите отношения.
 
Общи условия