(c)2011

Вечната песен, книга 3

   Книги ► Художествена литература ► Фантастика и фентъзи ► 
Вечната песен, книга 3
Aвтор: Джули Кагава
Издателство: PRO Book
Година: 2015
ISBN: 9789542928799
Корица: мека
Страници: 368
Цена: 15.99 лв.  11.99 лв. (Отстъпка -25%)

Добави в количка
 
Тя ще отмъсти!
Доскоро Алисън Секемото се измъчаше от въпроса – „човек или чудовище?”. След смъртта на любимия ѝ Зийк, тя вече знае отговора:
Чудовище!

Али ще прегърне своята студена вампирска страна, за да открие и ликвидира Сарен – вампирът-психопат, който е убил Зийк. Но следата е дълга и кървава, а Сарен е оставил много изненади за Али и спътниците ѝ – създателя ѝ Канин и кръвния ѝ брат Чакала. Тя води право към единственото място, което те трябва да защитят на всяка цена – последната зона без вампири на Земята – Едем.

А Сарен е подготвил един последен, брутален шок за Али.

В един погубен свят, в който ничий живот не е свещен, а бившите съюзници могат да се обърнат срещу теб за секунди, Али ще изживее най-мрачните си дни. А ако успее, триумфът ѝ ще е краткотраен пред перспективата на вечното оцеляване сама.

„Джули Кагава никога не ме разочарова с гения, извиращ от ума ѝ... Кагава има истински талант в създаването на силни женски образи.”
Nikki Ericksen
http://bookalicious.org/

„Тази книга ме накара да изпитам пълната палитра от емоции. Нямах търпение да я захвана след като прочетох предната част, но чакането си заслужаваше... Джули Кагава е МАЙСТОР! Имах очаквания за края на поредицата, но тя ги помете, надминавайки всичко, за което бих могла да мечтая като финал. Невероятна работа!
Jillian Van Leer
http://www.yabookscentral.com/

„Това е фантастичен финал на поредицата. Наслаждавах се всяка минута, докато четях. Написана е толкова красиво за книга с толкова кръв... Бих препоръчала тази книга на всеки, дори и на хора, които не харесват вампири.”
http://kimberlysnovelnotes.blogspot
 
Общи условия