(c)2011

Пътеводител - Средиземноморието

   Книги ► Пътеводители ► 
 Пътеводител - Средиземноморието
Aвтор: Колектив
Издателство: Егмонт
Година: 2015
ISBN: 9789542715580
Корица: мека
Страници: 320
Цена: 24.90 лв.  19.92 лв. (Отстъпка -20%)

Добави в количка
 
Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя „СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО: Градове и пристанища и още нещо”, който съдържа:

ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, задълбочен очерк за най-интересните забележителности по Северното Средиземноморие, който ще ви помогне да организирате посещението си, независимо дали ще пътувате с круизен кораб, кола или влак.

ПЕШЕХОДНИ МАРШРУТИ с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които разходки по прочутата Ла Рамбла в Барселона и крепостните стени на Дубровник.

ПОДСКАЗАНО – споделени идеи на фотографите, авторите и изследователите на Нешънъл Джиографик, както и на местни експерти за популярни места и заведения, практически съвети и много други.

ВАЖНИ подробности за всяко пристанище и град по маршрута, включително информация къде спират круизните кораби, как да избегнете скъпи екскурзии и времето, необходимо за разглеждане на всяка дестинация.

ТРИИЗМЕРНИ ИЛЮСТРАЦИИ на най-известните забележителности, сред които Дуомо във Флоренция и Акропола в Атина.

ВЕЛИКОЛЕПНИ СНИМКИ И КАРТИ, които ще улеснят избора, бързата ориентация и ще ви помогнат да се насладите на най-доброто от всяко посещавано място.
 
Общи условия