(c)2011

Михаел Шумахер. Биографията

   Книги ► Художествена литература ► Биографии ► 
Михаел Шумахер. Биографията
актуално

Aвтор: Карин Щурм
Издателство: Сиела
Година: 2015
Корица: мека
Страници: 282
Цена: 16.00 лв.  12.32 лв. (Отстъпка -23%)

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
 
Карин Щурм е акредитиран спортен журналист с огромни познания в областта на моторните спортове. Тя не просто отразява Формула 1, а влиза в елитния клуб, който е част от света на най-известното автомобилно състезание. Писала е и биографиите на пилоти като Аертон Сена и Себастиан Фетел.

Първата изчерпателна биография на Михаел Шумахер на български език!

Щурм познава Шумахер още от началото на кариерата му. В книгата описва целия му живот – както кариерата му на световен шампион, така и отношенията в семейството му, които обикновено остават на заден план. Любящ съпруг и баща у дома, на пистата Михаел има репутацията на робот – съсредоточен, сериозен, неуязвим и винаги контролиращ ситуацията. Отделено е специално внимание на инцидента при каране на ски, който едва не отне живота на Шумахер.

Щурм е акредитиран спортен журналист с огромни познания в областта на моторните спортове. Тя не просто отразява Формула 1, а влиза в елитния клуб, който е част от света на най-известното автомобилно състезание. Писала е и биографиите на пилоти като Аертон Сена и Себастиан Фетел.
 
Общи условия